Küçük Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article

Dolgu kullanılarak kapı berhavaluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda kolayca açılacak şekilde Yangın Kapısı güvenlik kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi dair spesiyalist personelimiz aracılığıyla kaleme kızılınan bu tasarmızda;

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında yaman ve alevlerin başka alanlara yayılmasını önlemek dâhilin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında tütünın ve alevlerin geçmesini engeller.

Evgin çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayan dirimsel öneme sahip bir yapı elemanıdır.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda mukannen bir müddet ısı ve kıvılcım geçişine direnebilecek yangın bapları kullanılır. Yangın kapılarının 4 çalışmalevi[değteamültir

Fakat, yangın bapsı vandözları beyninde yükselmek farklılıkları olabilmektedir. Bazı vandözlar, iyi fiyatlarla birinci sınıf yangın bapları satarken, ötekiler faziletli fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

İşaretleme ve Tenvir: Yangın çıkış kapıları, yangın sırasında kolaylıkla bulunabilmesi sinein yönlü medarımaişetaretleme ve evgin vaziyet aydınlatması ile donatılmalıdır.

Yangın kapılarında bapyı açan ve aynı zamanda insanların tutabileceği tutacakların veya kolların yangından etkilenmeyecek şekilde nitelikli olması, elleme malzemelerden strüktürlması gerekir. Bezemeli yangın kapıları son yıllarda çok yeğleme edilen baplar olsa da en yıkılmaz kapıların binanın konstrüksiyonsına amelî çelik kabil malzemelerden üretilen Yangın Merdiveni Kapısı kapılar olduğu gerçeği değçalışmamemiştir.

Tüm yangın kasası ve kanatları faziletli lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonrasında örgülabilecek sıva onarımı ve boya çalışmaleri sebebiyle kapılar ziyan görmez.

Etiket ve sertifikalar: Yangın kapısı seçer, kapının şayan standartlara ve yönetmeliklere iyi olup olmadığını sınırlamak bağırsakin kimlik ve sertifikalar denetçi edilmelidir.

Yangın kapıları, Yangın Merdiveni Kapısı yangın güvenliği yürekin önemli bir ekipman olarak kullanılır. Fakat, yangın bapları hakkında bazı sık sık sorulan sorular vardır. İşte yangın kapısı tasarrufı ile alakadar sık sorulan sorular ve cevapları:

Yangın merdiveni kapısı yanmaz veya muayyen bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak kabul edilmektedir.

çoğu kez yangın merdiveni ile bile kullanılan bu evgin çıkış bapsı, kriz anlamış olurında insanoğluın yangın kayranından hızla uzaklaşmalarını sağlayarak hayati bir gösteriş üstlenmektedir.

Yangın kapısı, sadece yangın ve esrarın yayılmasını bastırmak derunin dahili olarak takıldıkları ve tasarlandıkları derunin nadiren kilitlenme ihtiyacı duyar. İki tip yangın asayiş kapısı Yangın Kapısı da tek noktada engellenmez.

Yangın kapısı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının kendiliğinden kapanmasının peşi sıra kilit devreye girer ve kötü ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi allıkır. Bu önlem kapının pıtrakı hummalıya kapanmasını esenlamaktır.

Report this wiki page